Marion Schiphorst

Systemisch werk
 

 

Achtergrond

Als echt "mensen-mens" in hart en nieren wist ik al vroeg dat anderen helpen mijn grote passie is. De stap naar de gezondheidszorg lag hierin het meest voor de hand. Achttien jaar heb ik als operatie-assistente gewerkt, waarin ik diverse facetten van het leven voorbij heb zien komen. Toch bleef er nog een groot deel onbeantwoord voor mij en miste ik verdiepende contacten met medemensen.

In 2000 besloot ik opnieuw te gaan studeren en volgende een driejarige opleiding voor Shiatsu therapie op de Academie Qing Bai en deed een 1-jarige vervolgopleiding in België (Hilde Verhulst en Dirk Oellibrandt). Hiermee hield het verdiepen niet op en vervolgde ik mijn tocht in het zoeken van antwoorden op mijn vragen.

Dit resulteerde in Basis Intuitieve Opleiding bij het IT te Zutphen, een Coachingsopleiding bij ICM te Zwolle en kwam ik uiteindelijk thuis bij Psychodynamica waar ik de Systemische Jaaropleiding volgde. Gegrepen door dit fenomeen die voor mij een bedding is van al het voorafgaande. Nog elke dag ben ik bezig mij verder te ontwikkelen in Systemisch Werken en elke dag omarm ik de verwondering die het mij brengt.

Activiteiten:

• Privé Praktijk Zienswijze voor individuele begeleiding; Coaching en Therapie.
• Workshops Familieopstellingen
• Assistent, waarnemend docent Systemische Opleiding aan de Academie Psychodynamica
• Werkzaam voor beroepsvereniging NVST

Contact:

Praktijk Zienswijze
Marion Schiphorst
Het Kasteel 575
7325PJ Apeldoorn
info@praktijkzienswijze.nl
06-10979800
 

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops