Filosofie en missie

Het is onze filosofie en missie hoogwaardige therapeuten en coaches op te leiden. Dit houdt in dat er zowel gewerkt wordt aan de persoonlijke ontwikkeling van de aspirant therapeut/coach, als aan de opbouw van hoogwaardige theoretische en praktische kennis. Daartoe bieden wij een uitzonderlijk breed, gevarieerd en boeiend lesprogramma.

Onze opleidingen zijn praktijkgericht. Al in een vroeg stadium van de opleiding zul jij je als aspirant therapeut/coach bekwamen in het werken met cliënten. Door deze praktische benadering, intervisie en supervisie zul je na de opleiding met zelfvertrouwen jouw nieuwe toekomst als therapeut/coach tegemoet treden.

Een Psychodynamisch Therapeut/Coach heeft een hoog zelfbewustzijnsniveau. Daarom richt onze opleiding zich in belangrijke mate op de ontwikkeling van jouw zelfinzicht en zelfbewustzijn. Oude maskers afwerpen en eindelijk jezelf worden. Als therapeut en mens zul je hierdoor gelukkiger en zelfbewuster in het leven staan.  

Dit maakt ons bijzonder:

 • Persoonlijke begeleiding:
  Ons deskundige en enthousiaste team staat klaar om jou te ondersteunen bij studievraagstukken en bij jouw persoonlijke ontwikkeling met als doel het beste in jou naar boven te halen.
 • Openheid en respect:
  Zowel binnen ons team als naar onze studenten streven wij naar een open houding en respect voor ieder individu.
 • Dynamische innovatie:
  Ons werkveld is continu in beweging, daarom ondersteunen wij initiatieven waarbij oude dogma's losgelaten worden en nieuwe paden bewandeld worden, teneinde een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons vakgebied.
 • Samenwerking: 
  Zowel extern als intern gebruik maken van de kwaliteiten van ieder individu en daarmee gezamenlijk tot optimale resultaten komen.

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops