Beweging en belastbaarheid

Een goed beweegpatroon is essentieel voor een gezonde leefstijl. Sporten en bewegen is o.a. goed voor je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten, spieren, gewicht en geheugen. Zelfs je humeur wordt er beter van. Ondanks al deze voordelen vinden veel mensen het lastig om voldoende te bewegen, met alle nadelige gevolgen van dien. 

Tijdens de lesdag over beweging en belastbaarheid leer je welke verschillende beweegpatronen en –vormen we in de coachpraktijk onderscheiden. Hoeveel beweging heeft iemand eigenlijk nodig om gezond te leven? Welke beweegpatronen sluiten aan bij de verschillende doelgroepen waar je als lifestyle coach mee te maken hebt?

We staan stil bij de voordelen van bewegen maar ook bij de risico’s waar beginnende sporters rekening mee moeten houden. En op welke manieren kun je extra beweging op een slimme manier integreren aan je dagelijkse leven?

Je leert om een persoonlijk beweegplan op te stellen voor je cliënten, waarbij je verschillende succesfactoren integreert die helpen om het bewegen als gewoontegedrag te implementeren.

Verwacht een actieve lesdag waarbij je zelf ook veel in beweging komt.

Bewegen is goed, meer bewegen is beter!    

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops