Ondernemerschap

Je hebt je bekwaamd in alle coachingtechnieken, maar hoe zet je nu een bloeiende praktijk op? Een groot percentage afgestudeerde Leefstijlcoaches komt er uiteindelijk niet toe werkelijk een eigen praktijk te starten. In de meeste gevallen wordt dit veroorzaakt door onvoldoende zelfverzekerdheid, voortkomend uit onbekendheid met bedrijfsvoeringaspecten. Het is ons streven dat iedere therapeut die afstudeert aan onze opleiding uiteindelijk ook werkelijk zijn/haar kennis in de praktijk brengt.

Want wauw! wat komt er allemaal bij kijken? Website, pitchen, marketing, funnels, online of offline, adverteren, SEO, Googleadwords, verkopen, acquisitie, social media, tarieven, pakketen? En dan heb je het nog niet eens over alle randvoorwaarden als belastingen, reserves, verzekeringen, boekhouding en administratie.

In de module Ondernemen leren we je de basis voor het starten van je praktijk. Maar ook de randvoorwaarden, offertes maken en het Pyramide model dat je aan je klanten aan kunt bieden komt aan bod. Hoe benader je bedrijven? Welke taal spreken zij? Welke do’s en dont’ts? Wat is jouw pitch? Waar vind je de connectie? Op al deze vragen gaan we gezamenlijk het antwoord zoeken.

Afbeeldingsresultaat voor praktijk

 

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops