Boudewijn Stouthart

Kindercoaching


 

Achtergrond:

Als sociaal pedagogische hulpverlener ben in 2003 gaan werken met mensen aan de rand van samenleving. Zwervers, drugsverslaafden en mensen met psychiatrische ziektebeelden. Prachtig werk waarin ik veel geleerd heb over mensen, hun gedrag en het leven. Later ben ik leiding gaan geven aan verschillende teams die met volwassenen en jongeren werken die op wat voor manier ondersteuning in hun leven nodig hadden. In 2015 ben ik projectleider voor de implementatie van Herstelgericht Werken in de maatschappelijke opvang geworden. Heel leuk om voor een organisatie een plan maken en uit te voeren om het werk inhoudelijk te verbeteren.

Daarnaast heb ik als psychodynamisch therapeut mijn praktijk in het hartje van Rotterdam. Ik werk hier individueel met mensen die uit het leven willen halen wat erin zit.

Vanaf 2014 ben ik gaan assisteren op de Academie voor Psychodynamica in de kindercoachgroepen en de psychotherapeut groepen. Met heel veel plezier werk ik mee aan wat de academie doet en nu heb uitgebreid met het mentorschap voor een van kindercoach groepen.

Activiteiten:

● Projectleider implementatie Herstelwerk voor het Leger des Heils, Maatschappelijk Centrum Rotterdam.
● Psychodynamisch therapeut van Praktijk Bijt
● Academie voor psychodynamica: mentor Kindercoaching

Contact:

Boudewijn Stouthart
Praktijk Bijt
Wijnbrugstraat 332
3011 XW Rotterdam
info@praktijkbijt.nl
06-52312574
 

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops