Sandra Nootenboom

Docent kindermishandeling en EHBO 

Sandra Nootenboom

 

Achtergrond:

Sandra Nootenboom heeft na haar opleiding HBO-V de Kinderaantekening, Intensive care Pediatrie/Neonatologie en de opleiding Spoed Eisende Hulp afgerond in het Erasmus Medisch Centrum, locatie Sophia. Aldoor stond de signalering van kindermishandeling centraal in haar eindopdrachten voor deze opleidingen. In 2004 ontving zij de Anna Reynvaan praktijkprijs voor de ontwikkeling van een 'stroomdiagram signalering van kindermishandeling'. Dit stroomdiagram heeft op vele Spoed Eisende Hulp afdelingen in heel Nederland navolging gekregen. Tevens is dit stroomdiagram opgenomen in het Landelijk Procol Ambulance (LPA).

Sandra heeft een ruime ervaring in het geven van onderwijs. Zo was zij o.a intensief betrokken in pediatrische scholingen binnen de ambulancehulpverlening.

Sinds 2009 is Sandra als gespecialiseerd forensisch (kinder)verpleegkundige werkzaam op de Forensische Polikliniek Kindermishandeling in Utrecht. Deze polikliniek is uniek in Nederland  en houdt zich bezig met letseldiagnostiek bij kinderen in het kader van waarheidsvinding bij kindermishandeling.

Activiteiten:

-  Forensisch verpleegkundige Forensische Polikliniek Kindermishandeling
    Utrecht.
-  Spreker op diverse congressen i.z. kindermishandeling.
-  Docent kindermishandeling en EHBO aan de Academie voor
    Psychodynamica.

Contact:

Sandra Nootenboom
Tel. 06-23394055
sandranootenboom@hotmail.com

  

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops