Ademcoach

Inleiding:

Ademcoaching is een zeer effectieve holistische helingsmethode. Een specifieke ademhalingstechniek zorgt er voor dat meer zuurstof op celniveau wordt opgenomen, wat resulteert in een fysieke en emotionele vitalisering, welke leidt tot een hoger niveau van bewustzijn.

Ons ademhalingspatroon wordt gestuurd door onze emoties, verlangens en belemmeringen. Door jouw bestaande ademhalingspatroon te vervangen door een specifieke ademhalingstechniek, ben je in staat jezelf te bevrijden van oude patronen en blokkades.

Deze ademtechniek kun je effectief inzetten als bewustwordingstool in een coach- of therapeutisch traject. Als cliënt wordt je begeleidt op de zoektocht naar wie jij werkelijk bent, naar een betere gezondheid, meer rust en een toenemend zelfbewustzijn.

Ademcoach

Inhoud opleiding:

Tijdens de Ademcoach opleiding leer je te werken met specifieke ademhalingstechnieken. Ieder mens heeft zijn eigen ademhalingspatroon, ontstaan door alle eerdere ervaringen die je hebt opgedaan in je leven.

Onverwerkte emoties hebben zijn weerslag op jouw ademhaling zonder dat je hier bewustzijn op hebt. Tijdens de opleiding leer je adempatronen te herkennen en te analyseren. De betekenis achter ieder adempatroon vertelt iets over de persoon en zijn geschiedenis, alsmede de manier waarop iemand in het leven staat. Door de adempatronen tijdens sessies te veranderen, verander je door jezelf te bevrijden van oude patronen en blokkades.

Het is een fantastische methode om mensen meer in hun lichaam te krijgen en te associëren met elke vorm van emotie. Zowel positieve emoties als plezier, enthousiasme en blijdschap als ook minder positieve emoties als verdriet, angst en boosheid. Als je de laatste categorie niet kunt voelen kun je ook de eerste categorie niet voelen en dat maakt het leven vlak.

Door mensen tijdens een ademsessie vol en intens te leren ademen, leer je ze ook vol en intens te leven. Daarnaast leer je tevens gebruik te maken van andere therapeutische technieken als suggestieve vaardigheden, positieve affirmaties. Ook leer je regressie en NLP te combineren met ademsessies. Dit zorgt voor permanente veranderingen in oude, niet  functionele patronen.

Groep TA01:

Soort opleiding Module Ademcoach
Groepsnaam TA01
Start opleiding 30 sept.  2014
Locatie Koetshuis Scherpenzeel
Lesdagen 12 trainingsdagen op dinsdag
Lestijden van 10.00-17.00u.
Studiebelasting 2 uur per week
Toelatingscriteria Coaches en/of therapeuten. Openstaand voor zelfreflectie en feedback
Collegegeld €1.750,= (incl. syllabus) 

 

 

 

 

 

 

Ademcoach

Meer lezen? Download onze digitale brochure hiernaast  

 


 

Opmerkingen:

Indien je reeds een tweedaagse ademwerk hebt gevolgd, dan kom je in aanmerking voor vrijstelling van deelname aan de eerste twee lesdagen. Het collegegeld wordt dan €1.450,= 

Losse ademwerk module volgen?

Je kunt je ook separaat separaat en vrijblijvend inschrijven voor de eerste twee ademwerk dagen op 30 sept. en 1 okt. Kosten hiervoor bedragen €300,=.  

Lesdagen:

Dag 1     di. 30 sept. 2014 
Dag 2     wo. 1 okt. 2014  
Dag 3     di. 21 okt., 2014 
Dag 4     di. 4 nov. 2014 
Dag 5     di. 11 nov. 2014 
Dag 6     di. 25 nov. 2014
Dag 7     di. 2 dec. 2014
Dag 8     di. 9 dec. 2014
Dag 9     di. 23 dec. 2014
Dag 10   di. 6 jan. 2015
Dag 11   di. 13 jan. 2015
Dag 12   di. 20 jan. 2015


 

Modules

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops