Blog

27 Nov
Seniorencoach; een prachtig hartverwarmend beroep

Laat ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Vera Nuus, coördinator van de seniorencoach opleiding aan de Academie voor Psychodynamica. Binnen Psychodynamica heb ik verschillende rollen en mijn nieuwe rol is dus die van coördinator senioren coach.

Op het gebied van seniorenbeleving vindt een flinke verschuiving plaats. Mensen worden niet alleen ouder, maar worden dat vaak ook vitaler. Een serie als het geheime dagboek van Hendrik Groen, geeft op een humoristische wijze weer wat zij kunnen, willen, waar ze behoefte aan hebben, maar ook de minder prettige lichamelijke ongemakken en onverwerkte zaken worden niet geschuwd.

Zo is het ook met de opleiding tot Psychodynamisch Seniorencoach. Behalve serieus leren voor een prachtig beroep wordt er veel gelachen, gedeeld en onderzocht.

Onlangs  is er een introductiemiddag geweest. Belangstellenden konden snuffelen aan wat deze opleiding allemaal te bieden heeft. Het was een fijne middag waarin informatie, ervaringen en persoonlijke achtergrond werden gedeeld.

Wil je meer weten? Op www.psychodynamica.nl vind je alle relevante informatie.

Heb ik je enthousiast gemaakt voor deze mooie opleiding, maar wil je daarover eerst persoonlijk met mij van gedachte wisselen, stuur dan een email naar info@psychodynamica.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vera

 


Reacties:
Niet gevonden

Reactie toevoegen

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops