Elise Brugman–Roest

Docent Kindercoach opleiding

Achtergrond:

Van jongs af aan heb ik grote interesse in het gedrag van mensen. ´Waarom doet iemand zoals hij doet?’ is een vraag die vaak door mijn hoofd ging in de omgang met anderen. Dit maakt dat ik oprecht geïnteresseerd ben in iemands verhaal en graag mensen om me heen heb. Vanuit deze interesse ben ik allerlei sociale studies gaan volgen. Het mooie van deze studies was enerzijds mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en anderzijds de kennis toepassen in het begeleiden van mensen zodat zij persoonlijk kunnen groeien. Het is mijn passie om de wetenschappelijke theorieën vanuit de psychologie te mogen combineren door het toe te passen in de praktijk!

Na mooie ervaringsjaren binnen werkgebieden als gemeente, kinderopvang in zowel binnen- als buitenland (Ecuador) en commerciële organisaties, is de wens ontstaan om vanuit een eigen praktijk te werken. Een praktijk waar ruimte is voor oprechte aandacht en persoonlijke ontwikkeling & groei. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het werken met trauma’s. Ik heb brede ervaring in het begeleiden van volwassenen, jongeren en kinderen.

Coaching is voor mij dé manier om mensen te helpen meer uit zichzelf te halen. Het resultaat van een coachtraject is concreet en meetbaar. Dat maakt het laagdrempelig en toepasbaar. Hierbij staat de interactie tussen je hoofd en je gevoel centraal; welke patronen zijn daarin te ontdekken, welke belemmerende gedachten zijn er die het gedrag beïnvloeden en hoe kunnen we je gevoel en je gedachten in balans brengen zodat het doel bereikt kan worden.

Activiteiten:

– Training Persoonlijk Leiderschap; zowel particulieren als in company
– Nei therapeut
– Docent aan de opleiding tot Kindercoach
– Coaching & Training op het gebied van: Traumaverwerking
– Individuele begeleiding kinderen, volwassenen en ouders

Contact:

Elise Brugman – Roest
info@praktijkreconnect.nl