Liesbeth van Arendonk

 

Achtergrond

In 2001 behaalde ik mijn diploma als etaleur/3D vormgever op het Cibap in Zwolle. Na een paar jaar in dit vak gewerkt te hebben, ging mijn kinderwens in vervulling. We kozen ervoor dat ik fulltime moeder zou zijn en me daarnaast bleef ontwikkelen. Zo begon ik in 2009 op de Academie voor Psychodynamica (PT14) alleen al omdat ik mensen en hun gedrag (en natuurlijk dat van mezelf) heel erg interessant vind. Na een mooie tijd op de Academie ben ik gestart als Psychodynamisch Therapeut, maar merkte al snel dat ik hier niet de energie uit haalde waarop ik had gehoopt. Wegens omstandigheden heb ik drie jaar in de horeca gewerkt dit i.c.m. het begeleiden van licht autistische mensen in het restaurant van Abrona in Soesterberg. 

Vervolgens de draad van mijn eigen bedrijf weer opgepakt aan de coachende kant van het vak, maar ook dat liep niet zoals ik bedacht had. Tijdens een loopbaantraject waarin al mijn ervaring, kennis en talenten onder de loep genomen zijn, werd mijn bedrijf ‘De Creatieve Assistente’ geboren. Waarin ik bevlogen ondernemers die bij willen dragen aan het welzijn van de mens help met hun presentatie en unique selling point op grafisch vlak en daarnaast de nodige assistentie verleen in o.a. social media, mail en online leeromgeving.

Activiteiten 

  • Etaleur / 3D vormgever.
  • Psychodynamisch Therapeut / coach
  • Begeleider Abrona / Horeca medewerker
  • Grafische vormgeving / Creatieve Assistent 
  • Communicatiemedewerker Academie voor Psychodynamica
  • Vrijwilligerswerk: Bestuurslid Kwaliteit en verbinding bij show- & marchingband Juliana Amersfoort. Mede-oprichter Showband commissie en beleidsmaker. Voorzitter muziekcommissie Valleibloazers Amersfoort.

Contact

Salamander 30

3831 ZB Leusden

0651620779

Liesbeth@decreatieveassistente.nl

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops