banner

Familie Opstellingen

  • Geen voorkennis vereist
  • Praktijkgerichte opleiding met diepgang
  • UWV erkende opleiding
  • Goede indruk van opleiding door deelname
    aan introductiemiddag
gemiddelde beoordeeld met een 8,0

Brochure aanvragen Inschrijven

In het kort

Niveau

Post-HBO

Startdata
Duur

8 maanden

Locatie

Koetshuis Scherpenzeel

Studiebelasting

4 uur per week

Kosten

€3100 (additioneel ca. €30,-)
Profiteer van de vroegboekkorting

Meer informatie?

Marlou van Maagdenburg

Opleidingsadvies

Omschrijving

De Systemische Jaaropleiding Familieopstellingen is een basisopleiding voor hen die hun therapeutische kennis willen verbreden met Familieopstellingen en Organisatieopstellingen.

Middels deze opleiding kun je een Systemisch-gerichte manier van kijken, denken en handelen eigen maken. Je leert familieopstellingen te begeleiden in groepen en hoe deze methode toegepast kan worden in een individuele situatie. Tevens wordt aandacht geschonken aan de benodigde grondhouding voor dit werk.

 

Algemeen
Voordelen
Studiekosten
Lesprogramma
Studietaken
Studiebelasting
Accreditatie
Toelatingscriteria
Einddoelen
Opleidingslocaties

Algemeen

Tijdens de opleiding Familieopstellingen leer je in 16 intensieve lesdagen hoe je zelf Familieopstellingen en Organisatieopstellingen begeleidt. Je leert alle benodigde kennis en vaardigheden om opstellingen te begeleiden en je leert hoe je individueel systemisch werkt. Tevens ga je ontdekken of er nog mogelijke blokkades bij jouzelf zijn, om verdiepend met opstellingen te kunnen werken.

Je ontwikkelt tijdens de opleiding een authentieke basis, waardoor je vol zelfvertrouwen Familie- en Organisatieopstellingen zult begeleiden.

Introductiemiddagen

De beste manier om een volledige indruk van onze opleiding te krijgen is door deel te nemen aan een introductiemiddag. Hierdoor krijg je een goede indruk van de inhoud van de opleiding en je maakt kennis met onze docenten en mentoren. Als je niet kunt deelnemen aan een introductiemiddag, ben je uiteraard van harte welkom voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.

De eerstvolgende introductiemiddagen zijn op:

  • Woensdag 29 juni 2022
  • Maandag 14 september 2022

De introductiemiddag start om 13.00 uur en duurt tot ca. 16.00 uur. Deelname is gratis.

Ik meld mij aan voor de introductiedag

Loading...

Andere professionals over Psychodynamica

Zeer aan te raden opleiding! Enthousiaste docenten en medewerkers. Ik heb mede dankzij Psychodynamica het NOBCO Practitioner Niveau gehaald!
8,5