banner

Training

Organisatieopstellingen

  • Vierdaagse training Organisatieopstellingen
  • Bewezen methodes en technieken
  • Diepgaand en praktijkgericht
gemiddelde beoordeeld met een 8,0

Inschrijven

In het kort

Niveau

Training

Startdata
Duur

15 & 16 mei 2024
5 & 6 juni 2024

Locatie

Landgoed Huize Scherpenzeel

Kosten

€ 950,-

Meer informatie?

Cor van Ewijk

Opleidingsadvies

033 277 88 73
Op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 13.00 uur

Organisatieopstellingen

Wil je een inzicht krijgen in de verborgen dynamieken en patronen die jouw organisatie beïnvloeden? Ben je op zoek naar krachtige tools om complexe vraagstukken binnen jouw organisatie aan te pakken? Dan is onze 4-daagse training Organisatieopstellingen precies wat je nodig hebt!

Onze training is speciaal ontworpen voor directieleden, leidinggevenden en HR-professionals die willen groeien in hun begrip van organisatiedynamiek en hun vaardigheden willen uitbreiden.

Of je nu al bekend bent met organisatieopstellingen of er voor het eerst mee in aanraking komt, deze training biedt een waardevolle en uitdagende leerervaring.

Wat kun je verwachten van deze 4-daagse training?

  1. Verdiepende kennis: Onze ervaren trainers delen hun diepgaande kennis en expertise op het gebied van organisatieopstellingen. Je leert over de principes en methodieken die ten grondslag liggen aan deze krachtige tool en hoe je deze effectief kunt toepassen binnen jouw organisatie.
  2. Praktische ervaring: Tijdens de training krijg je volop de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met organisatieopstellingen. Je brengt jouw eigen casussen in en ervaart de impact van het werken met representanten, ankers en dialogen. Zo kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk.
  3. Netwerkmogelijkheden: Je komt in contact met gelijkgestemde professionals uit verschillende branches. De training biedt een uitgelezen kans om ervaringen en best practices uit te wisselen, waardevolle connecties op te bouwen en je professionele netwerk uit te breiden.
  4. Duurzame impact: Na afloop van de training beschik je over waardevolle vaardigheden en inzichten die je direct kunt toepassen binnen jouw organisatie. Je zult beter in staat zijn om de complexe dynamieken te begrijpen, knelpunten te identificeren en effectieve interventies te ontwikkelen. Dit zal bijdragen aan een gezonde en veerkrachtige organisatiecultuur.

Investeer in jouw professionele groei en verbeter de effectiviteit van jouw organisatie. Schrijf je vandaag nog in!

 

 

Loading...