banner

Project ME 

 • Je weet even niet hoe nu verder in je leven
 • Je bent even klaar met school en werkstukken
 • Je wilt ontdekken waar jij écht blij van wordt
 • Je bent toe aan een jaar vol avontuur en zelfontdekking
 • Je bent nieuwsgierig naar waar jouw talenten liggen
 • Je wilt ontdekken wie je werkelijk bent
 • Je wilt dit samen aangaan met gelijkgestemden
 • Je wilt herinneringen creëeren die een leven lang meegaan
 • Je gunt jezelf een tussenjaar om je passies en talenten te ontdekken
 • Je bent tussen de 17 en 25 jaar

In het kort

Startdata
25 september 2024
Bekijk alle startdata
Duur
9 maanden (29 dagen)
Locatie
Landgoed Huize Scherpenzeel
Investering
€5997,-

Meer informatie?

Liesbeth van der Vliet

Opleidingsadvies

033 277 88 73 Op werkdagen van 9.00 – 13.00 uur

Loading...

Ontdekkingsmiddagen

De beste manier om een volledige indruk van Project ME te krijgen is door samen met je ouders deel te nemen aan onze gratis ontdekkingsmiddagen.

 • Je krijgt een goede indruk van de inhoud van ons programma
 • Je maak kennis met onze trainers
 • Je gaat ervaren wat het tussenjaar Project ME voor jou kan betekenen

Als je niet kunt deelnemen aan een ontdekkingsmiddag, ben je uiteraard ook van harte welkom voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.

De eerstvolgende ontdekkingsmiddag is op:

 • Vrijdag 14 juni 2024 (16.00-18.00u.)
 • Vrijdag 6 september 2024 (16.00-18.00u.)

Ik meld mij aan voor de ontdekkingsmiddag


Zit jij vast door de overweldigende keuzes die je moet maken? Wil je een nieuwe weg inslaan? Of heb je simpelweg de puf even niet om te leren?

Welkom bij Project ME, een unieke kans voor jongeren die zijn vastgelopen in het leven en nu even niet meer weten hoe nu verder.

Wij geloven dat het leven een avontuur is dat ontdekt mag worden, en dat iedereen de potentie heeft om zijn of haar eigen pad te vinden.

Ons tussenjaar programma biedt een inspirerende en ondersteunende omgeving waarin jij de kans krijgt om te groeien en jezelf te ontdekken.

Waarom kiezen voor Project ME?

 • Ontdek je passie:
  Vaak ben je je niet eens bewust van de passies en talenten die je bezit. Tijdens het tussenjaar Project ME gaan wij samen met jou op zoek naar jouw passies, interesses en talenten! Samen gaan we ontdekken hoe je deze kunt inzetten om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.
 • Persoonlijke ontwikkeling:
  Het leven zit vol uitdagingen en het is belangrijk om te leren hoe je hiermee om kunt gaan. Het breekjaar Project-ME richt zich op persoonlijke ontwikkeling, waarbij we gaan werken aan jouw zelfvertrouwen, communicatievaardigheden en veerkracht.  Zodat je straks beter in staat bent om de wereld zelfverzekerd tegemoet te treden.
 • Community en ondersteuning:
  Project ME is een spannend, uitdagend en vooral leuk tussenjaar. Wij bieden een ondersteunende community waarin je kunt groeien en leren, samen met gelijkgestemde jongeren. Onze ervaren hoofdtrainers en coaches staan altijd klaar om te helpen en te begeleiden.

Dus als je voelt dat je vastzit in het leven en op zoek bent naar een nieuwe richting, kies dan voor een avontuurlijk tussenjaar bij ons!

Ontdek jouw passies, ontwikkel jezelf en maak de wereld jouw speelveld. Jouw reis begint hier!

Resultaat

Na Project ME zul je:

 • Veerkrachtiger, zelfverzekerder en gelukkiger in het leven staan
 • Weten wat jouw passies en talenten zijn en hoe je deze effectief kunt inzetten
 • Effectiever en diepgaander communiceren met anderen
 • Het gedrag van anderen beter begrijpen
 • Diepere verbindingen in je relaties ervaren
 • Veerkrachtiger omgaan met tegenslagen
 • Bevrijd zijn van innerlijke spanningen en blokkades
 • De tools hebben om je doelen te bereiken en je dromen te verwezenlijken.
 • Meer ontspannen en zelfbewust nieuwe uitdagingen aangaan
 • Zelfbewust jouw plek innemen in groepen
 • Mooie herinneringen hebben aan een tussenjaar die een leven lang meegaan
Programma

Programma

Project ME is een tussenjaar voor jongeren die zichzelf willen ontdekken, waarbij je gemiddeld één dag per week samenkomt met gelijkgestemde jongeren en samen met onze trainers gaat ontdekken wie je bent en waar jouw passies en talenten liggen.

Het centrale thema is ‘beleven’. Geen ingewikkelde lesstof die je moet leren of werkstukken die je moet maken, maar samen met anderen tijdens het breekjaar op een leuke speelse en verdiepende wijze ontdekken wie jij bent en wat voor jou belangrijk is in jouw leven.

Voor dit avontuur hebben wij een afwisselend en boeiend programma ontwikkeld:

 

NLP

Jouw potentieel ontdekken en je leven naar nieuwe hoogten tillen? Dat kan met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Ben je op zoek naar manieren om je zelfvertrouwen te vergroten, effectiever te communiceren en je doelen te bereiken? Dan is NLP-training precies wat je nodig hebt!

Wat is NLP? Het is een baanbrekende methode die de kracht van je geest en taal gebruikt om verandering te bewerkstelligen. Wij leren we je hoe je je denkpatronen kunt herprogrammeren, belemmerende overtuigingen kunt loslaten en je mentale en emotionele veerkracht kunt versterken. Met NLP ontwikkel je de vaardigheden die essentieel zijn voor succes in alle aspecten van het leven.

Onze training is speciaal ontworpen voor jongeren zoals jij, die klaar zijn om de regie over hun leven in eigen handen te nemen. Of je nu wilt excelleren op school, zelfverzekerder wilt zijn in sociale situaties of je dromen wilt najagen met vastberadenheid, NLP biedt de tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken en je dromen te verwezenlijken. Ontdek hoe je jezelf kunt transformeren in de beste versie van jezelf!


RET jezelf


Wil jij veerkrachtiger, zelfverzekerder en gelukkiger in het leven staan? Ben je op zoek naar praktische tools om beter om te gaan met stress, emoties en uitdagingen in het leven? Dan kan RET je hierbij helpen.

Wat is RET? Het is een bewezen werkvorm die zich richt op het veranderen van belemmerende gedachten en overtuigingen die leiden tot negatieve emoties en gedragingen. Binnen Project ME leren we je hoe je jouw denkpatronen kunt herkennen, evalueren en effectief transformeren, zodat je meer controle krijgt over je emoties en je reacties.

Of je nu worstelt met angst, stress, perfectionisme of negatief zelfbeeld, RET biedt concrete technieken om deze uitdagingen aan te pakken en positieve veranderingen te bewerkstelligen. Ontdek hoe je irrationele gedachten kunt identificeren en vervangen door meer realistische en ondersteunende overtuigingen. Leer hoe je effectief kunt omgaan met tegenslagen en obstakels, en bouw veerkracht op om sterker uit elke situatie te komen.

 

Human design

Met Human Design gaan we jouw unieke blauwdruk voor het leven onthullen en je helpen om je ware potentieel te realiseren. Human Design geeft jou diepgaand zelfinzicht, helderheid over jouw levenspad en concrete stappen om meer voldoening te vinden.

Zelfkennis is de sleutel is tot groei en vervulling. Human Design is een krachtige tool die elementen van astrologie, I Ching, Kabbala, Chakra’s en de moderne wetenschap combineert om een gedetailleerd beeld te schetsen van wie je werkelijk bent. Human Design biedt inzichten in je persoonlijkheid, je talenten, je uitdagingen en jouw meest gunstige besluitvormingsstrategieën.

Wij helpen je om de diepere lagen van jezelf te begrijpen, zodat je met meer zelfvertrouwen en duidelijkheid in het leven kunt staan. Ontdek hoe je je energie het beste kunt benutten, leer effectiever te communiceren met anderen en vind de juiste balans tussen werk, relaties en persoonlijke groei.

 

Systemisch werk

Ontdek de kracht van verbinding en groei door Systemisch Werk, waar we jongeren empoweren om hun leven te transformeren door diepgaand zelfinzicht en relationele harmonie. Ben je op zoek naar een vernieuwende benadering om te begrijpen hoe jouw familie, vrienden en omgeving invloed hebben op jouw leven? Dan ga je dit ontdekken tijdens de trainingsdagen systemisch werk!

Wat is systemisch werk? Het is een fascinerende benadering die de verborgen dynamieken binnen familie- en sociale systemen onthult en ons in staat stelt om op een dieper niveau te begrijpen hoe deze dynamieken ons gedrag, onze relaties en ons welzijn beïnvloeden. Bij Project ME leren we je hoe je de verborgen patronen en loyaliteiten binnen jouw systeem kunt herkennen, erkennen en transformeren.

Of je nu worstelt met conflicten in je familie, moeite hebt met het vinden van je eigen identiteit, of verlangt naar diepere verbindingen in je relaties, systemisch werk biedt een krachtig kader om deze uitdagingen aan te pakken en meer harmonie en balans te creëren in je leven.

 

Overlevingsstrategieën

Tijdens de training overlevingsstrategieën maak je kennis met de krachtige tools om veerkrachtig en zelfverzekerd te navigeren door de uitdagingen van het leven. Ben je op zoek naar praktische mogelijkheden om stress te verminderen, om te gaan met tegenslagen en je mentale welzijn te versterken? Dit ga je ervaren tijdens de training overlevingsstrategieën!

Of je nu worstelt met academische druk, sociale angst, of persoonlijke tegenslagen, onze training biedt concrete en effectieve strategieën om je veerkracht te vergroten en je welzijn te bevorderen.

Door middel van boeiende workshops, praktische oefeningen en groepsdiscussies, bieden we je de kans om jezelf beter te begrijpen, je stressniveau te beheersen en gezonde coping-mechanismen te ontwikkelen.

 

Ademkracht

Met Ademkracht empoweren wij je om je volledige potentieel te ontdekken door middel van de kracht van de adem. Wil je er achter komen hoe je hoe stress vermindert, emotionele balans vindt en jezelf transformeert?

Ademkracht is een eeuwenoude praktijk die de kracht van de ademhaling gebruikt om fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling te bevorderen. Met Ademkracht leer je hoe je jouw adem kunt gebruiken als een instrument voor zelfontdekking, transformatie en innerlijke groei.

Onze training biedt een veilige en ondersteunende ruimte waar jongeren kunnen leren hoe je bewust kunt ademen, stress kunt verminderen en dieper in contact kunt komen met zichzelf. Door middel van ademhalings- en meditatieoefeningen, visualisaties en groepsreflectie, helpen we je om jouw natuurlijke ademhalingspatroon te herstellen en je lichaam en geest in balans te brengen.

Of je nu worstelt met angst, stress, depressie of gewoon op zoek bent naar meer innerlijke rust en kalmte, ademwerk biedt een krachtig hulpmiddel om je welzijn te verbeteren en je leven te transformeren. Door bewust te ademen, kun je je energie verhogen, je focus verbeteren en emotionele blokkades loslaten.

 

Verlies en rouw

Verlies en rouw zijn onvermijdelijke onderdelen van het leven. Ouders die gaan scheiden, de dood van een geliefde of een huisdier kan een enorme impact op jouw leven hebben. Met de juiste ondersteuning en vaardigheden kun je leren omgaan met je emoties en groeien door jouw ervaringen.

Bij de training verlies en rouw begeleiden wij je op jouw reis door verlies en rouw en helpen wij je om weer veerkrachtig en hoopvol naar de toekomst te kijken.

Onze training biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt leren en groeien te midden van jouw verlieservaringen. Of het nu gaat om het verlies van een geliefde, een scheiding, het verlies van een droom of een ander soort verlies, onze training biedt je praktische tools om jouw pijn te verwerken en jouw weg naar heling te vinden.

Samen kunnen we je helpen om weer licht te zien aan het einde van de tunnel en om een leven te leiden dat weer vol hoop en vreugde is.

 

Voice Dialogue

Heb je wel eens gesprekken met jezelf? Zijn dit positieve gesprekken of bekritiseer je dan jezelf? Met Voice Dialogue helpen wij je kennis te maken met jouw innerlijke stemmen.

Voice Dialogue is een revolutionaire methode die je in staat stelt om de verschillende delen van jezelf te verkennen, te begrijpen en te integreren. Wij leren je hoe je in dialoog kunt gaan met je innerlijke stemmen, zoals de innerlijke criticus, de perfectionist, de avonturier en vele anderen, om een dieper begrip van jezelf te krijgen en meer keuzevrijheid te ervaren in je leven.

Door middel van interactieve workshops, rollenspellen en groepsdiscussies, helpen we je om jouw innerlijke dynamiek te begrijpen, jouw conflicten te onderzoeken en meer zelfcompassie en acceptatie op te bouwen.

Of je nu worstelt met zelftwijfel, innerlijke conflicten, of gewoon nieuwsgierig bent naar de verschillende aspecten van jezelf, Voice Dialogue biedt een unieke kans om dieper te duiken in je innerlijke wereld en de wijsheid en kracht te vinden die daar verborgen liggen.

 

Inner Child Rising

Inner Child Rising is een transformerende reis naar zelfontdekking, zelfacceptatie en persoonlijke groei.

Het is een krachtige benadering die je in staat stelt om de pijn, emoties en behoeften van je innerlijke kind te verkennen en te omarmen. Bij Inner Child Rising bieden we je een veilige en ondersteunende omgeving om deze belangrijke innerlijke reis te maken, geleid door ervaren trainers en coaches.

Deze training omvat een verscheidenheid aan oefeningen, waaronder visualisaties, meditaties, creatieve expressie en innerlijke dialoog. Door het verkennen van kindertijdstrauma’s, negatieve overtuigingen en onvervulde behoeften, kun je je zelfbeeld transformeren, emotionele blokkades loslaten en meer zelfliefde en zelfcompassie ervaren.

Met de juiste begeleiding en ondersteuning kun je je innerlijke kracht ontdekken en jouw ware potentieel ontsluiten, zodat je vol vertrouwen en veerkrachtig in het leven staat.

 

Bio-energetica


Bij Bio-energetica gaan we aan de slag met je lijf. Het is een holistische benadering om stress te verminderen, emotionele blokkades los te laten en jezelf te bevrijden van spanningen in je lichaam.

Je leert hoe je door middel van ademhaling, lichaamsbeweging en bewustzijnstechnieken je lichaam kunt bevrijden van vastzittende energieën, zodat je je vrijer, vitaler en meer in balans zult voelen.

Of je nu worstelt met stress, angst, laag zelfbeeld of gewoon op zoek bent naar meer vitaliteit en levensvreugde, Bio-energetica biedt een krachtige manier om jezelf te bevrijden van innerlijke spanningen en blokkades. Door bewust te werken met de energieën in je lichaam, kun je je emoties beter reguleren, jouw vitaliteit vergroten en meer in contact komen met jouw innerlijke kracht.

 

Gezinssystemen

Traditionele gezinnen zijn bijna niet meer van deze tijd, ongeveer 40% van alle huwelijken eindigen in een scheiding. Wanneer je ouders scheiden, kan dit een heftige impact hebben op jouw leven. Ook wanneer jouw ouders nieuwe partners vinden en je moet dealen met nieuwe gezinssituaties, verandert dit veel in je leven.

Gezinssystemen vormen de basis van onze identiteit en onze relaties. Bij de training Gezinssytemen helpen wij je uit om de dynamiek van gezinsrelaties te verkennen en te begrijpen en helpen we je veerkrachtiger en zelfbewuster te worden in jouw familiale omgeving.

Of je nu worstelt met communicatieproblemen, conflictsituaties, of gewoon wilt leren hoe je beter kunt omgaan met de uitdagingen binnen je gezin, onze training biedt concrete tools en strategieën om je te helpen een positieve verandering teweeg te brengen en meer harmonie te creëren binnen jouw gezin.

 

Teambuilding


Naast de verdiepende trainingsdagen willen wij je graag ook inspireren om samen te werken, leiderschap te tonen en synergie te creëren door middel van boeiende en dynamische teambuildingactiviteiten. Op deze dagen gaan we lekker naar buiten en leer je op een leuke en effectieve manier om je teamvaardigheden te ontwikkelen, vertrouwen op te bouwen en succesvolle samenwerkingsrelaties op te bouwen.

Teambuilding is meer dan alleen maar samen leuke activiteiten doen; het is een kans om verbinding te maken, vaardigheden te ontwikkelen en elkaar te ondersteunen om gezamenlijke doelen te bereiken.

Onze training biedt een mix van avontuurlijke en educatieve activiteiten die je uitdagen om samen te werken, problemen op te lossen en te groeien als individu en als team.

 

Rooster

Project ME TrainingsprogrammaVersie 410
DagOnderwerpHoofdtrainerDagtrainerAssistentThema
Dag 1.25 sept.Kennismaking – GroepsdynamicaMark & SusanRenate & DafneExplore
Dag 2.2 okt.Human DesignSusanNatasjaRenate of DafneExplore
Dag 3.9 okt.Systemisch werkMarkMarlouRenate of DafneExplore
Dag 4.16 okt.NLPSusanCorRenate of DafneExplore
Dag 5.23 okt.Human DesignMarkNatasjaRenate of DafneExplore
Dag 6.30 okt.Bio-energeticaSusanMarkRenate of DafneExplore
Dag 7.12 nov.Innerlijk Kindwerk (kind)MarkSusanRenate of DafneDeep Dive
Dag 8.13 nov.Innerlijk Kindwerk (kind)SusanMarkRenate of DafneDeep Dive
Dag 9.20 nov.RET jezelfMarkKirstenRenate of DafneIntergrate
Dag 10.27 nov.GroepsdynamicaSusanNicoleRenate of DafneIntergrate
Dag 11.4 dec.AxenroosMarkCorRenate of DafneDeep Dive/Intergrate
Dag 12.11 dec.TeambuildingdagSusanRenate & DafneDeep Dive
Dag 13.8 jan.OverlevingsstrategieënMarkKarinRenate of DafneDeep Dive
Dag 14.15 jan.Systemisch werkSusanMarlouRenate of DafneDeep Dive
Dag 15.29 jan.RouwverwerkingSusanMariskaRenate of DafneDeep Dive
Dag 16.5 feb.AdemwerkMarkAnnetteRenate of DafneDeep Dive
Dag 17.12 febr.AdemwerkSusanAnnetteRenate of DafneDeep Dive
Dag 18.5 mrt.NLPMarkCorRenate of DafneDeep Dive/Intergrate
Dag 19.12 mrt.Bio energeticaSusanMarkRenate of DafneDeep Dive
Dag 20.19 mrt.Voice DialoqueMarkAnnetteRenate of DafneDeep Dive
Dag 21.26 mrt.Voice DialoqueSusanAnnetteRenate of DafneDeep Dive
Dag 22.16 apr.Innerlijk Kindwerk (puber)MarkNicoleRenate of DafneDeep Dive
Dag 23.17 apr.Innerlijk Kindwerk (puber)MarkNicoleRenate of DafneDeep Dive
Dag 24.7 mei.TeambuildingdagMarkRenate & DafneIntergrate
Dag 25.14 mei.GezinssystemenSusanNicoleRenate of DafneIntergrate
Dag 26.21 mei.GezinssystemenMarkNicoleRenate of DafneIntergrate
Dag 27.28 mei.TeambuildingdagSusanRenate/DafneIntergrate
Dag 28.4 juni.Bio-energeticaSusanMarkRenate of DafneIntergrate
Dag 29.18 juni.AfsluitingMark & SusanRenate & DafneIntergrate
Voor ouders

Voor Ouders

Welkom bij Project ME, een uniek tussenjaar voor jongeren die vastgelopen zijn in hun leven en op zoek zijn naar een nieuwe weg naar zelfontdekking en passie in het leven.

Als ouder begrijp je hoe uitdagend de wereld kan zijn en waarom het belangrijk is dat jouw kind zich gelukkig, zelfverzekerd en vervuld voelt. Ons tussenjaar Project ME biedt een unieke kans voor jouw kind om zichzelf te leren kennen, talenten te ontdekken en een pad te vinden dat leidt naar een leven vol betekenis en vreugde.

Waarom kiezen voor het tussenjaar Project ME?

Zelfontdekking:

Wij geloven dat elk kind unieke talenten en passies heeft. Ons tussenjaar Project ME is gericht op het helpen van jouw kind om zichzelf te leren kennen, zijn of haar sterke punten te identificeren en te ontdekken waar hij of zij gepassioneerd over is en talenten voor heeft.

Ondersteuning op maat:

Wij begrijpen dat elk kind anders is en zijn of haar eigen uitdagingen heeft. Daarom bieden we ondersteuning op maat, waarbij we ons aanpassen aan de individuele behoeften en leerstijlen van jouw kind.

Praktische vaardigheden:

Naast zelfontdekking besteden we ook aandacht aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden die jouw kind nodig heeft om gelukkig en succesvol te zijn in het leven, zoals communicatie, sociale vaardigheden en probleemoplossend vermogen.

Inspirerende omgeving:

Ons tussenjaar Project ME vindt plaats in een inspirerende en ondersteunende omgeving, waar jouw kind wordt aangemoedigd om te groeien, te leren en zichzelf te zijn, samen met gelijkgestemde jongeren. Onze ervaren hoofdtrainers en coaches staan altijd klaar om jouw kind te helpen en te begeleiden.

Dus als je als ouder op zoek bent naar een breekjaar wat jouw kind kan helpen zichzelf te leren kennen en zijn of haar passie in het leven te vinden, dan bent je bij ons aan het juiste adres. Geef je kind de kans om te stralen en een leven te leiden dat echt de moeite waard is.
De reis begint hier!

 

Trainers

Klik op de foto’s voor meer informatie

Mark de Waard

Hoofdtrainer

 

 

Susan te Raa

Hoofdtrainer

Investering

Investering

Investering jaartraining Project ME€5997,-
Of betaal in 4 termijnen van€1525,-


Zelf meebetalen aan Project ME

Een optie is dat je zelf een deel van de kosten voor het tussenjaar meebetaalt. Hiermee laat je aan je ouders zien dat je Project ME serieus neemt door zelf een steentje bij te dragen.

Wanneer je 2 dagen per week werkt, verdien je in 9 maanden al snel zo’n 3000 Euro en kun je zelf de helft meebetalen.

Locatie

Trainingslocatie:

Het Project ME breekjaar vindt plaats op ‘Landgoed Huize Scherpenzeel’ in Scherpenzeel. Ondanks de rustige ligging is het centrum van Scherpenzeel slechts enkele loopminuten verwijderd. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de buslijn Amersfoort-Veenendaal stopt bij ons voor de deur. Tevens beschikken we over gratis parkeergelegenheid op het landgoed.

 

Resultaat
Programma
Voor ouders
Trainers
Investering
Locatie

Na Project ME zul je:

 • Veerkrachtiger, zelfverzekerder en gelukkiger in het leven staan
 • Weten wat jouw passies en talenten zijn en hoe je deze effectief kunt inzetten
 • Effectiever en diepgaander communiceren met anderen
 • Het gedrag van anderen beter begrijpen
 • Diepere verbindingen in je relaties ervaren
 • Veerkrachtiger omgaan met tegenslagen
 • Bevrijd zijn van innerlijke spanningen en blokkades
 • De tools hebben om je doelen te bereiken en je dromen te verwezenlijken.
 • Meer ontspannen en zelfbewust nieuwe uitdagingen aangaan
 • Zelfbewust jouw plek innemen in groepen
 • Mooie herinneringen hebben aan een tussenjaar die een leven lang meegaan

Programma

Project ME is een tussenjaar voor jongeren die zichzelf willen ontdekken, waarbij je gemiddeld één dag per week samenkomt met gelijkgestemde jongeren en samen met onze trainers gaat ontdekken wie je bent en waar jouw passies en talenten liggen.

Het centrale thema is ‘beleven’. Geen ingewikkelde lesstof die je moet leren of werkstukken die je moet maken, maar samen met anderen tijdens het breekjaar op een leuke speelse en verdiepende wijze ontdekken wie jij bent en wat voor jou belangrijk is in jouw leven.

Voor dit avontuur hebben wij een afwisselend en boeiend programma ontwikkeld:

 

NLP

Jouw potentieel ontdekken en je leven naar nieuwe hoogten tillen? Dat kan met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Ben je op zoek naar manieren om je zelfvertrouwen te vergroten, effectiever te communiceren en je doelen te bereiken? Dan is NLP-training precies wat je nodig hebt!

Wat is NLP? Het is een baanbrekende methode die de kracht van je geest en taal gebruikt om verandering te bewerkstelligen. Wij leren we je hoe je je denkpatronen kunt herprogrammeren, belemmerende overtuigingen kunt loslaten en je mentale en emotionele veerkracht kunt versterken. Met NLP ontwikkel je de vaardigheden die essentieel zijn voor succes in alle aspecten van het leven.

Onze training is speciaal ontworpen voor jongeren zoals jij, die klaar zijn om de regie over hun leven in eigen handen te nemen. Of je nu wilt excelleren op school, zelfverzekerder wilt zijn in sociale situaties of je dromen wilt najagen met vastberadenheid, NLP biedt de tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken en je dromen te verwezenlijken. Ontdek hoe je jezelf kunt transformeren in de beste versie van jezelf!


RET jezelf


Wil jij veerkrachtiger, zelfverzekerder en gelukkiger in het leven staan? Ben je op zoek naar praktische tools om beter om te gaan met stress, emoties en uitdagingen in het leven? Dan kan RET je hierbij helpen.

Wat is RET? Het is een bewezen werkvorm die zich richt op het veranderen van belemmerende gedachten en overtuigingen die leiden tot negatieve emoties en gedragingen. Binnen Project ME leren we je hoe je jouw denkpatronen kunt herkennen, evalueren en effectief transformeren, zodat je meer controle krijgt over je emoties en je reacties.

Of je nu worstelt met angst, stress, perfectionisme of negatief zelfbeeld, RET biedt concrete technieken om deze uitdagingen aan te pakken en positieve veranderingen te bewerkstelligen. Ontdek hoe je irrationele gedachten kunt identificeren en vervangen door meer realistische en ondersteunende overtuigingen. Leer hoe je effectief kunt omgaan met tegenslagen en obstakels, en bouw veerkracht op om sterker uit elke situatie te komen.

 

Human design

Met Human Design gaan we jouw unieke blauwdruk voor het leven onthullen en je helpen om je ware potentieel te realiseren. Human Design geeft jou diepgaand zelfinzicht, helderheid over jouw levenspad en concrete stappen om meer voldoening te vinden.

Zelfkennis is de sleutel is tot groei en vervulling. Human Design is een krachtige tool die elementen van astrologie, I Ching, Kabbala, Chakra’s en de moderne wetenschap combineert om een gedetailleerd beeld te schetsen van wie je werkelijk bent. Human Design biedt inzichten in je persoonlijkheid, je talenten, je uitdagingen en jouw meest gunstige besluitvormingsstrategieën.

Wij helpen je om de diepere lagen van jezelf te begrijpen, zodat je met meer zelfvertrouwen en duidelijkheid in het leven kunt staan. Ontdek hoe je je energie het beste kunt benutten, leer effectiever te communiceren met anderen en vind de juiste balans tussen werk, relaties en persoonlijke groei.

 

Systemisch werk

Ontdek de kracht van verbinding en groei door Systemisch Werk, waar we jongeren empoweren om hun leven te transformeren door diepgaand zelfinzicht en relationele harmonie. Ben je op zoek naar een vernieuwende benadering om te begrijpen hoe jouw familie, vrienden en omgeving invloed hebben op jouw leven? Dan ga je dit ontdekken tijdens de trainingsdagen systemisch werk!

Wat is systemisch werk? Het is een fascinerende benadering die de verborgen dynamieken binnen familie- en sociale systemen onthult en ons in staat stelt om op een dieper niveau te begrijpen hoe deze dynamieken ons gedrag, onze relaties en ons welzijn beïnvloeden. Bij Project ME leren we je hoe je de verborgen patronen en loyaliteiten binnen jouw systeem kunt herkennen, erkennen en transformeren.

Of je nu worstelt met conflicten in je familie, moeite hebt met het vinden van je eigen identiteit, of verlangt naar diepere verbindingen in je relaties, systemisch werk biedt een krachtig kader om deze uitdagingen aan te pakken en meer harmonie en balans te creëren in je leven.

 

Overlevingsstrategieën

Tijdens de training overlevingsstrategieën maak je kennis met de krachtige tools om veerkrachtig en zelfverzekerd te navigeren door de uitdagingen van het leven. Ben je op zoek naar praktische mogelijkheden om stress te verminderen, om te gaan met tegenslagen en je mentale welzijn te versterken? Dit ga je ervaren tijdens de training overlevingsstrategieën!

Of je nu worstelt met academische druk, sociale angst, of persoonlijke tegenslagen, onze training biedt concrete en effectieve strategieën om je veerkracht te vergroten en je welzijn te bevorderen.

Door middel van boeiende workshops, praktische oefeningen en groepsdiscussies, bieden we je de kans om jezelf beter te begrijpen, je stressniveau te beheersen en gezonde coping-mechanismen te ontwikkelen.

 

Ademkracht

Met Ademkracht empoweren wij je om je volledige potentieel te ontdekken door middel van de kracht van de adem. Wil je er achter komen hoe je hoe stress vermindert, emotionele balans vindt en jezelf transformeert?

Ademkracht is een eeuwenoude praktijk die de kracht van de ademhaling gebruikt om fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling te bevorderen. Met Ademkracht leer je hoe je jouw adem kunt gebruiken als een instrument voor zelfontdekking, transformatie en innerlijke groei.

Onze training biedt een veilige en ondersteunende ruimte waar jongeren kunnen leren hoe je bewust kunt ademen, stress kunt verminderen en dieper in contact kunt komen met zichzelf. Door middel van ademhalings- en meditatieoefeningen, visualisaties en groepsreflectie, helpen we je om jouw natuurlijke ademhalingspatroon te herstellen en je lichaam en geest in balans te brengen.

Of je nu worstelt met angst, stress, depressie of gewoon op zoek bent naar meer innerlijke rust en kalmte, ademwerk biedt een krachtig hulpmiddel om je welzijn te verbeteren en je leven te transformeren. Door bewust te ademen, kun je je energie verhogen, je focus verbeteren en emotionele blokkades loslaten.

 

Verlies en rouw

Verlies en rouw zijn onvermijdelijke onderdelen van het leven. Ouders die gaan scheiden, de dood van een geliefde of een huisdier kan een enorme impact op jouw leven hebben. Met de juiste ondersteuning en vaardigheden kun je leren omgaan met je emoties en groeien door jouw ervaringen.

Bij de training verlies en rouw begeleiden wij je op jouw reis door verlies en rouw en helpen wij je om weer veerkrachtig en hoopvol naar de toekomst te kijken.

Onze training biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar je kunt leren en groeien te midden van jouw verlieservaringen. Of het nu gaat om het verlies van een geliefde, een scheiding, het verlies van een droom of een ander soort verlies, onze training biedt je praktische tools om jouw pijn te verwerken en jouw weg naar heling te vinden.

Samen kunnen we je helpen om weer licht te zien aan het einde van de tunnel en om een leven te leiden dat weer vol hoop en vreugde is.

 

Voice Dialogue

Heb je wel eens gesprekken met jezelf? Zijn dit positieve gesprekken of bekritiseer je dan jezelf? Met Voice Dialogue helpen wij je kennis te maken met jouw innerlijke stemmen.

Voice Dialogue is een revolutionaire methode die je in staat stelt om de verschillende delen van jezelf te verkennen, te begrijpen en te integreren. Wij leren je hoe je in dialoog kunt gaan met je innerlijke stemmen, zoals de innerlijke criticus, de perfectionist, de avonturier en vele anderen, om een dieper begrip van jezelf te krijgen en meer keuzevrijheid te ervaren in je leven.

Door middel van interactieve workshops, rollenspellen en groepsdiscussies, helpen we je om jouw innerlijke dynamiek te begrijpen, jouw conflicten te onderzoeken en meer zelfcompassie en acceptatie op te bouwen.

Of je nu worstelt met zelftwijfel, innerlijke conflicten, of gewoon nieuwsgierig bent naar de verschillende aspecten van jezelf, Voice Dialogue biedt een unieke kans om dieper te duiken in je innerlijke wereld en de wijsheid en kracht te vinden die daar verborgen liggen.

 

Inner Child Rising

Inner Child Rising is een transformerende reis naar zelfontdekking, zelfacceptatie en persoonlijke groei.

Het is een krachtige benadering die je in staat stelt om de pijn, emoties en behoeften van je innerlijke kind te verkennen en te omarmen. Bij Inner Child Rising bieden we je een veilige en ondersteunende omgeving om deze belangrijke innerlijke reis te maken, geleid door ervaren trainers en coaches.

Deze training omvat een verscheidenheid aan oefeningen, waaronder visualisaties, meditaties, creatieve expressie en innerlijke dialoog. Door het verkennen van kindertijdstrauma’s, negatieve overtuigingen en onvervulde behoeften, kun je je zelfbeeld transformeren, emotionele blokkades loslaten en meer zelfliefde en zelfcompassie ervaren.

Met de juiste begeleiding en ondersteuning kun je je innerlijke kracht ontdekken en jouw ware potentieel ontsluiten, zodat je vol vertrouwen en veerkrachtig in het leven staat.

 

Bio-energetica


Bij Bio-energetica gaan we aan de slag met je lijf. Het is een holistische benadering om stress te verminderen, emotionele blokkades los te laten en jezelf te bevrijden van spanningen in je lichaam.

Je leert hoe je door middel van ademhaling, lichaamsbeweging en bewustzijnstechnieken je lichaam kunt bevrijden van vastzittende energieën, zodat je je vrijer, vitaler en meer in balans zult voelen.

Of je nu worstelt met stress, angst, laag zelfbeeld of gewoon op zoek bent naar meer vitaliteit en levensvreugde, Bio-energetica biedt een krachtige manier om jezelf te bevrijden van innerlijke spanningen en blokkades. Door bewust te werken met de energieën in je lichaam, kun je je emoties beter reguleren, jouw vitaliteit vergroten en meer in contact komen met jouw innerlijke kracht.

 

Gezinssystemen

Traditionele gezinnen zijn bijna niet meer van deze tijd, ongeveer 40% van alle huwelijken eindigen in een scheiding. Wanneer je ouders scheiden, kan dit een heftige impact hebben op jouw leven. Ook wanneer jouw ouders nieuwe partners vinden en je moet dealen met nieuwe gezinssituaties, verandert dit veel in je leven.

Gezinssystemen vormen de basis van onze identiteit en onze relaties. Bij de training Gezinssytemen helpen wij je uit om de dynamiek van gezinsrelaties te verkennen en te begrijpen en helpen we je veerkrachtiger en zelfbewuster te worden in jouw familiale omgeving.

Of je nu worstelt met communicatieproblemen, conflictsituaties, of gewoon wilt leren hoe je beter kunt omgaan met de uitdagingen binnen je gezin, onze training biedt concrete tools en strategieën om je te helpen een positieve verandering teweeg te brengen en meer harmonie te creëren binnen jouw gezin.

 

Teambuilding


Naast de verdiepende trainingsdagen willen wij je graag ook inspireren om samen te werken, leiderschap te tonen en synergie te creëren door middel van boeiende en dynamische teambuildingactiviteiten. Op deze dagen gaan we lekker naar buiten en leer je op een leuke en effectieve manier om je teamvaardigheden te ontwikkelen, vertrouwen op te bouwen en succesvolle samenwerkingsrelaties op te bouwen.

Teambuilding is meer dan alleen maar samen leuke activiteiten doen; het is een kans om verbinding te maken, vaardigheden te ontwikkelen en elkaar te ondersteunen om gezamenlijke doelen te bereiken.

Onze training biedt een mix van avontuurlijke en educatieve activiteiten die je uitdagen om samen te werken, problemen op te lossen en te groeien als individu en als team.

 

Rooster

Project ME TrainingsprogrammaVersie 410
DagOnderwerpHoofdtrainerDagtrainerAssistentThema
Dag 1.25 sept.Kennismaking – GroepsdynamicaMark & SusanRenate & DafneExplore
Dag 2.2 okt.Human DesignSusanNatasjaRenate of DafneExplore
Dag 3.9 okt.Systemisch werkMarkMarlouRenate of DafneExplore
Dag 4.16 okt.NLPSusanCorRenate of DafneExplore
Dag 5.23 okt.Human DesignMarkNatasjaRenate of DafneExplore
Dag 6.30 okt.Bio-energeticaSusanMarkRenate of DafneExplore
Dag 7.12 nov.Innerlijk Kindwerk (kind)MarkSusanRenate of DafneDeep Dive
Dag 8.13 nov.Innerlijk Kindwerk (kind)SusanMarkRenate of DafneDeep Dive
Dag 9.20 nov.RET jezelfMarkKirstenRenate of DafneIntergrate
Dag 10.27 nov.GroepsdynamicaSusanNicoleRenate of DafneIntergrate
Dag 11.4 dec.AxenroosMarkCorRenate of DafneDeep Dive/Intergrate
Dag 12.11 dec.TeambuildingdagSusanRenate & DafneDeep Dive
Dag 13.8 jan.OverlevingsstrategieënMarkKarinRenate of DafneDeep Dive
Dag 14.15 jan.Systemisch werkSusanMarlouRenate of DafneDeep Dive
Dag 15.29 jan.RouwverwerkingSusanMariskaRenate of DafneDeep Dive
Dag 16.5 feb.AdemwerkMarkAnnetteRenate of DafneDeep Dive
Dag 17.12 febr.AdemwerkSusanAnnetteRenate of DafneDeep Dive
Dag 18.5 mrt.NLPMarkCorRenate of DafneDeep Dive/Intergrate
Dag 19.12 mrt.Bio energeticaSusanMarkRenate of DafneDeep Dive
Dag 20.19 mrt.Voice DialoqueMarkAnnetteRenate of DafneDeep Dive
Dag 21.26 mrt.Voice DialoqueSusanAnnetteRenate of DafneDeep Dive
Dag 22.16 apr.Innerlijk Kindwerk (puber)MarkNicoleRenate of DafneDeep Dive
Dag 23.17 apr.Innerlijk Kindwerk (puber)MarkNicoleRenate of DafneDeep Dive
Dag 24.7 mei.TeambuildingdagMarkRenate & DafneIntergrate
Dag 25.14 mei.GezinssystemenSusanNicoleRenate of DafneIntergrate
Dag 26.21 mei.GezinssystemenMarkNicoleRenate of DafneIntergrate
Dag 27.28 mei.TeambuildingdagSusanRenate/DafneIntergrate
Dag 28.4 juni.Bio-energeticaSusanMarkRenate of DafneIntergrate
Dag 29.18 juni.AfsluitingMark & SusanRenate & DafneIntergrate

Voor Ouders

Welkom bij Project ME, een uniek tussenjaar voor jongeren die vastgelopen zijn in hun leven en op zoek zijn naar een nieuwe weg naar zelfontdekking en passie in het leven.

Als ouder begrijp je hoe uitdagend de wereld kan zijn en waarom het belangrijk is dat jouw kind zich gelukkig, zelfverzekerd en vervuld voelt. Ons tussenjaar Project ME biedt een unieke kans voor jouw kind om zichzelf te leren kennen, talenten te ontdekken en een pad te vinden dat leidt naar een leven vol betekenis en vreugde.

Waarom kiezen voor het tussenjaar Project ME?

Zelfontdekking:

Wij geloven dat elk kind unieke talenten en passies heeft. Ons tussenjaar Project ME is gericht op het helpen van jouw kind om zichzelf te leren kennen, zijn of haar sterke punten te identificeren en te ontdekken waar hij of zij gepassioneerd over is en talenten voor heeft.

Ondersteuning op maat:

Wij begrijpen dat elk kind anders is en zijn of haar eigen uitdagingen heeft. Daarom bieden we ondersteuning op maat, waarbij we ons aanpassen aan de individuele behoeften en leerstijlen van jouw kind.

Praktische vaardigheden:

Naast zelfontdekking besteden we ook aandacht aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden die jouw kind nodig heeft om gelukkig en succesvol te zijn in het leven, zoals communicatie, sociale vaardigheden en probleemoplossend vermogen.

Inspirerende omgeving:

Ons tussenjaar Project ME vindt plaats in een inspirerende en ondersteunende omgeving, waar jouw kind wordt aangemoedigd om te groeien, te leren en zichzelf te zijn, samen met gelijkgestemde jongeren. Onze ervaren hoofdtrainers en coaches staan altijd klaar om jouw kind te helpen en te begeleiden.

Dus als je als ouder op zoek bent naar een breekjaar wat jouw kind kan helpen zichzelf te leren kennen en zijn of haar passie in het leven te vinden, dan bent je bij ons aan het juiste adres. Geef je kind de kans om te stralen en een leven te leiden dat echt de moeite waard is.
De reis begint hier!

 

Klik op de foto’s voor meer informatie

Mark de Waard

Hoofdtrainer

 

 

Susan te Raa

Hoofdtrainer

Investering

Investering jaartraining Project ME€5997,-
Of betaal in 4 termijnen van€1525,-


Zelf meebetalen aan Project ME

Een optie is dat je zelf een deel van de kosten voor het tussenjaar meebetaalt. Hiermee laat je aan je ouders zien dat je Project ME serieus neemt door zelf een steentje bij te dragen.

Wanneer je 2 dagen per week werkt, verdien je in 9 maanden al snel zo’n 3000 Euro en kun je zelf de helft meebetalen.

Trainingslocatie:

Het Project ME breekjaar vindt plaats op ‘Landgoed Huize Scherpenzeel’ in Scherpenzeel. Ondanks de rustige ligging is het centrum van Scherpenzeel slechts enkele loopminuten verwijderd. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de buslijn Amersfoort-Veenendaal stopt bij ons voor de deur. Tevens beschikken we over gratis parkeergelegenheid op het landgoed.