banner

Overzicht

Klant beoordelingen

10

Door deze opleiding, leer je jezelf echt kennen en krijg je handvatten om jezelf in positieve zin te veranderen, en daardoor een positieve invloed uit te kunnen oefenen op je omgeving. Ik ben een ander mens geworden door het volgen van deze opleiding. Met succes, zowel privé als zakelijk, als gevolg!

Review-image

Wouter Aarts

8
,5

Heerlijke praktijkgerichte opleiding met veel aandacht voor eigen proces en afstemming met de cliënt. Naast kennis en tools doe je ook veel vertrouwen op in je eigen capaciteiten als therapeut en als persoon. Lifechanging! Ik geef een 8,5.

Review-image

Henk Klouwer

9

Inmiddels ben ik 4 jaar afgestudeerd en heb een goed lopende praktijk. Ik heb de opleiding als zeer leerzaam ervaren. Een goede verhouding tussen theorie en praktijk. Mooie technieken, waardoor het werken een creatief proces is geworden. De begeleiding is plezierig. Prachtige locatie.

Review-image

Karin van Haren

9

Inspirerende opleiding, met veel diepte. Door systematisch te leren kijken naar organisaties en families ben ik een compassievollere en effectievere coach, facilitator, leider, moeder, vrouw, dochter en vriendin gemaakt. Nicole bracht veel gronding en veiligheid.

Review-image

Manon Schraa

10

Ik heb de mix van theorie en praktijk als positief ervaren. Deze begeleiding én de intervisie avonden met mijn groepje hebben er toe geleid dat ik mij zeker genoeg voelde om te starten als kindercoach.

Review-image

Pien Bakker

10

Bijzonder waardevolle en leerzame opleiding. Een meerwaarde in mijn dagelijkse leven. Ik voel me een gelukkig en dankbaar mens en deze opleiding heeft me hier bij geholpen! Een aanrader voor iedereen!

Review-image

Dita van Cooten