Systemische praktijkdagen

Systemische Thema- en Praktijkdagen

De afgelopen jaren hebben wij met grote regelmaat systemische praktijkdagen georganiseerd. Dat blijkt een groot succes te zijn en daarin heeft onze ontwikkeling niet stil gestaan. Uit de praktijk is gebleken dat er ook een enorme behoefte is aan een verdieping op de bestaande Systemische Jaartraining. Daarom zijn we afgelopen jaar begonnen met Systemische Themadagen. Het aanbod van verschillende thema’s zal in 2017 veel groter zijn, waardoor wij een diversiteit aan inspirerende bij- en nascholingen kunnen verzorgen.

De insteek van alle dagen is dat er ruimte blijft voor afgestudeerde systemische begeleiders die het podium kunnen pakken in de begeleidersrol. Vanzelfsprekend staat er dan, indien nodig, een ervaren en deskundige begeleider naast je.

Tijdens de praktijkdagen krijgen een aantal mensen de gelegenheid om hun hulpvraag in te brengen en op te stellen. Niet iedere hulpvraag kan aan bod komen, maar onze ervaring is dat deze dagen iedereen precies datgene brengt wat op dat moment nodig is. Wil je een hulpvraag inbrengen, geef dat dan bij je aanmelding aan.

Na afloop van de dag krijg je een bewijs van deelname.

Voor wie:

Voor afgestudeerde studenten die de systemische jaartraining hebben gedaan een plek om bij te blijven, te oefenen en verder te ontwikkelen.

Voor studenten van een van onze opleidingen om ervaring op te doen als representant en meer kennis en ervaring op te doen in het werken met systemisch waarnemen.

Voor afgestudeerde therapeuten die een podium zoeken om hun cliënt de mogelijkheid te bieden om in een groep met representanten hun vraagstuk in te brengen.

Voor iedereen die een onderzoeksvraag heeft die hij of zij wil onderzoeken met een systemische methodiek.

Voor iedereen die het systemische werk wil leren kennen…….

Kortom, iedereen is welkom.

Wanneer:          

Donderdag 22 november 2018
 

We starten om 10.00 uur en stoppen om 17.00 uur.


Kosten:   €95,=
 

Opgeven:

Via de mail naar info@psychodynamica.nl

 

Zullen wij u terugbellen? 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*
*
*
*:
Geef de tekst in

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops