Johanna de Vries

Examencommissie

Achtergrond:

In 2012 ben ik gestart met Morrighan, praktijk voor psychodynamische therapie en coaching en in 2013 begonnen als lid van de examencommissie voor psychodynamica.

Beide activiteiten gestart vanuit mijn psychodynamische opleiding, systemische opleiding en aanvullend een universitaire opleiding psychologie.

Psychodynamisch werken met aandacht voor de kern van de problematiek, in relatie tot behoeften en verlangens, gevoelens, overtuigingen en emoties.

Vanuit mijn werkervaring is het werkveld Morrighan meegegroeid via individuele begeleiding, naar relatietherapie en systemisch werken. Met zowel een intra- als een interpersoonlijke aanpak vergroten we de succesfactoren om te kunnen leven wie je bent!

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik lever kwalitatief hoogstaand werk af in het werkveld en ik ben een enthousiast lid van de examencommissie voor psychodynamica. Openhartig, ruimdenkend en met de voeten stevig op de grond begeleid ik je naar een betere versie van je-Zelf.

Activiteiten:

  • Individuele therapie voor alle leeftijden
  • Individuele therapie met een breed toepassingsgebied, van trauma en rouw tot verslavingen en conflicten en meer ….
  • Relatietherapie voor stellen die elkaar willen vasthouden of elkaar willen loslaten
  • Familieopstelling één op één of met het systeem (representanten)
  • Lid van de examencommissie, samen sterk voor kwalitatief bedreven en vakbekwame psychodynamisch therapeuten en coaches!

Contact:

Johanna de Vries
Morrighan, praktijk voor psychodynamische therapie en coaching

Simon van Slingelandtplein 1
8022 BH Zwolle
06-21174900
info@morrighan.nl
Website: http://www.morrighan.nl