Marjon van der Kraan

Docent Acceptance & Commitment therapie

Achtergrond:

Na mijn studie HTS- Bedrijfskader ben ik 15 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven in verschillende commerciële functies in de modebranche. Sinds 1997 ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer.
In 2003 heb ik besloten een switch te maken in mijn carrière omdat ik meer diepgang wilde in mijn werk. Na een lange tijd met veel plezier met de buitenkant bezig geweest te zijn, koos ik nu voor de binnenkant van de mens.

Ik ben de 4-jarige opleiding gaan volgen tot Psychodynamisch Therapeut. Deze brede opleiding heeft mij veel inzichten gegeven, zowel op het gebied van coaching, therapie en training.
In 2007 ben ik mijn eigen praktijk Sanga begonnen. Sanga betekent in het Sanskriet: contact en verbinden. We gaan op zoek naar de verbinding tussen kwaliteiten, passie en het leveren van een bijdrage.
Ik geloof in een integrale aanpak waardoor een duurzaam resultaat behaald kan worden. Met als uiteindelijk doel het verbeteren van het energieniveau.
Ik vind het belangrijk om mezelf continu te blijven ontwikkelen op het gebeid van vitaliteit zodat ik mijn klanten nog beter kan ondersteunen.
Hierdoor kan ik individuen, teams en organisaties begeleiden in hun ontwikkeling.
De combinatie van coaching en training geven de diepgang waar ik graag mee werk.
Ik geef sinds 2021 les op de Leefstijl-opleiding van de Academie.

Activiteiten:

  • Begeleiding bij stress- en burn-out (preventie)
  • Loopbaanbegeleiding
  • Interventies op het gebied van vitaliteit
  • Communicatie en feedback
  • Teamontwikkeling
  • Docent ACT

Contact:

Sanga
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

Website: https://sanga.nu/

marjon@sanga.nu

+31 (0)653892598