Rob van der Veer

Examencommissie en supervisor

Achtergrond:

Oorspronkelijk ben ik werkzaam geweest als financial auditor. Aansluitend werd ik trainer, heb ik me bezig gehouden met het faciliteren en begeleiden van organisatie-opstellingen en heb ik de functie van vertrouwenspersoon bekleed bij de rijksoverheid.

Na het volgen van de medische en psycho-sociale basiskennis ben ik de 4-jarige therapeutenopleiding en de systemische jaaropleiding bij de Academie voor Psychodynamica gaan volgen. Door middel van vervolgstudies heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van Burn-out en depressie.

Activiteiten 

Sinds 2008 ben ik zelfstandig werkzaam in mijn eigen praktijk als coach, trainer en therapeut en beschikbaar als externe vertrouwenspersoon voor bedrijven.

Mijn opgedane ervaringen tijdens en na mijn twee Burn-outs en een depressie na het verlies van mijn partner komen mij goed van pas bij de behandelingen van mijn cliënten.
Mijn praktijk staat voor duurzame verandering; de vastgeroeste patronen doorbreken als gevolg van de opgedane trauma’s in je leven want tenslotte geldt:
“het beste wat je kunt zijn is jezelf”.

Bij de Academie voor Psychodynamica ben ik supervisor, afwisselend assistent bij coach- en therapeutenopleiding en systemische jaaropleiding, begeleid ik studenten bij intervisie, geef leercoaching en leertherapie en ben ik lid van de Kwaliteitscommissie.

Contact

Rob van der Veer
Malta 77
2721 HK Zoetermeer
M: 06-51066862.
Website: www.leve-therapie.nl