Willeke Koppelaar

Examencommissie en supervisor

Achtergrond:

Oorspronkelijk opgeleid als paraveterinair en van 2004 tot 2021 in verschillende praktijken gewerkt in Nederland en als vrijwilliger in Bosnië.
Naast het werken met dieren zag ik ook hun eigenaren met ieder hun eigen verhaal, en hoorde ik wat de oorlog in Bosnië met haar bewoners gedaan heeft en ook na toen 20 jaar nog steeds deed. Hierdoor verschoof mijn interesse steeds meer van dieren naar mensen.

Ik wilde weten hoe zij denken, hoe ervaringen uit het verleden nu nog effect kunnen hebben, en vooral ook hoe zij hun veerkracht en levenslust weer terug kunnen krijgen.
In 2016 ben ik dan ook terug de schoolbanken ingegaan, en heb met veel plezier mijn opleiding tot psychodynamisch therapeut gevolgd in Scherpenzeel.

Werkzaamheden

  • Wijzerkracht: Praktijk voor Psychodynamische therapie, coaching en training. Vanuit mijn praktijk begeleid ik vrouwen en jongeren met zeer diverse hulpvragen. Daarnaast werk ik vanuit mijn bedrijf als trainer en gastdocent bij o.a. verschillende MBO-HBO opleidingen, GGZ-instellingen en pleegzorg-organisaties waar ik nascholingen geef over het onderwerp zelfbeschadiging.
  • Academie voor Psychodynamica: Supervisor, assistent, scriptiebeoordelaar en lid examencommissie.

 Contact

Willeke Koppelaar
Wijzerkracht, Psychodynamische therapie & training
Koningsweer 50
3363 XG Sliedrecht

willeke.wijzerkracht@outlook.com

06-28256139

Website: https://wijzerkracht.nl