banner

Training

Herstel na seksueel misbruik

  • Tweedaagse training
  • Bewezen methodes en technieken
  • Diepgaand en praktijkgericht
gemiddelde beoordeeld met een 8,0

Inschrijven

In het kort

Niveau
Training
Startdata
Duur
2 dagen (26 & 27 juni 2024)
Locatie
Landgoed Huize Scherpenzeel
Investering
€ 460,-

Meer informatie?

Mechtild Janssen

Opleidingsadvies

033 277 88 73 Op werkdagen van 9.00 – 13.00 uur

Word een krachtige ondersteuner in het herstelproces na seksueel misbruik!

Als therapeut speel je een essentiële rol in het leven van je cliënten die te maken hebben gehad met seksueel misbruik. Wil je je vaardigheden en kennis uitbreiden om hen op een nog effectievere en empathische manier te begeleiden? Dan is onze training over de begeleiding van cliënten bij Herstel na seksueel misbruik speciaal voor jou ontworpen!

Tijdens de training bieden we diepgaande kennis over de psychologische en emotionele impact van seksueel misbruik. We verkennen verschillende behandelingsbenaderingen en evidence-based therapieën die effectief zijn gebleken bij herstel na seksueel misbruik. Je leert hoe je een veilige therapeutische ruimte kunt creëren waarin cliënten zich gehoord, begrepen en gesteund voelen.

We richten ons ook op de specifieke uitdagingen die kunnen optreden tijdens het begeleiden van cliënten bij herstel na seksueel misbruik. Je krijgt inzicht in de complexe dynamiek van trauma, de impact op het zelfbeeld en de ontwikkeling van gezonde copingmechanismen. We reiken je praktische interventies aan die je kunt toepassen om je cliënten te helpen bij het verwerken van hun trauma, het herstellen van hun eigenwaarde en het opbouwen van veerkracht.

Word een bron van hoop, heling en groei voor je cliënten. Schrijf je vandaag nog in voor onze training over de begeleiding van cliënten bij Herstel na seksueel misbruik. Samen zullen we de weg vrijmaken voor hun herstel en de kracht van veerkracht ontketenen.

Loading...