banner

Training Multi-culturele therapie en coaching

  • Verrijk jouw begrip van culturele diversiteit
  • Leer bruikbare multi-culturele interventies
  • Verdiepend & praktisch toepasbaar
  • Voor coaches en therapeuten
gemiddelde beoordeeld met een 8,0

Inschrijven

In het kort

Niveau
Training
Startdata
15 oktober 2024
Bekijk alle startdata
Locatie
Landgoed Huize Scherpenzeel
Investering
€ 230,-

Meer informatie?

Liesbeth van der Vliet

Opleidingsadvies

033 277 88 73 Op werkdagen van 9.00 – 13.00 uur

Wil jij als therapeut of coach jouw kennis en vaardigheden uitbreiden op het vlak van multiculturele therapie of coaching?

In onze wereld die steeds diverser wordt, is het essentieel om als therapeut of coach de nuances van culturele diversiteit te begrijpen en te omarmen. Onze training Multi-culturele therapie en coaching biedt jou de mogelijkheid om diepgaand inzicht te krijgen in verschillende culturele perspectieven, tradities en waarden die van invloed zijn op de communicatie met cliënten met een andere culturele achtergrond.

Wat kun je verwachten?

  • Verrijk jouw begrip van culturele diversiteit: Leer over verschillende culturele achtergronden, tradities en geloofssystemen die van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van cliënten met een andere culturele achtergrond.
  • Versterk jouw communicatieve vaardigheden: Ontwikkel een effectieve manier van communiceren, die rekening houdt met culturele verschillen en die de relatie met jouw cliënten versterkt.
  • Verdiep je in cultureel sensitieve benaderingen: Ontdek nieuwe interventies die specifiek zijn afgestemd op diverse culturele behoeften en perspectieven.
  • Vergroot jouw impact als therapeut of coach: Leer hoe je een respectvolle omgeving kunt creëren waarin alle individuen zich gehoord, begrepen en gesteund voelen.

Of je nu een beginnende therapeut of coach bent of jarenlange ervaring hebt, deze training zal jouw professionele groei stimuleren door het verkrijgen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief te werken binnen een multi-culturele samenleving.

Schrijf je vandaag nog in en maak een verschil in het leven van je cliënten door de kracht van multiculturele therapie te ontdekken!


Trainers:

Lucille  Nolle-Pronk

Lucille is geboren in Suriname en daar opgegroeid tot haar 19e jaar en toen naar Nederland verhuisd.  Zij is rijksambtenaar Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, en binnen deze functie werkt zij als Professioneel Coach en Senior Adviseur Bedrijfsvoering.

Maryem Mansouri

Maryem is geboren in Marokko en toen ze tien was naar Nederland gekomen. Zij werkt als adviseur vakontwikkeling bij de gemeente Rotterdam. Zij ondersteunt op casusniveau de wijkteam medewerkers die de uitvoering doen bij huiselijk geweld en kindermishandeling. Zij geeft ze aan waar ze op moeten letten, wat hun blinde vlekken zijn en zij helpt ze als ze vastlopen met casussen en even niet meer weten wat te doen.

Loading...