Opleidingen & Trainingen

Wij bieden verschilende erkende beroepsopleidingen tot coach of therapeut met diepgang! Wij zijn al meer dan 15 jaar toonaangevend en gespecialiseerd in beroepsopleidingen voor therapeuten en coaches. Door de unieke combinatie van verdiepende werkvormen en de specialistische inbreng van onze gepassioneerde en ervaren docenten hebben wij opleidingen samengesteld welke vernieuwend, onderscheidend en compleet zijn.

Psychodynamica is een werkvorm waarbinnen op verdiepende wijze cognitieve en emotionele thema's worden uitgewerkt, met als doel de balans in denken en voelen te herstellen.

Kijk rond op onze site, ervaar hoe leuk en veelzijdig onze opleidingen en trainingen zijn en ontdek de mogelijkheden van boeiende en veelzijdige beroepen als:

Voor een volledige beleving van onze coach- en therapeuten opleidingen en het begrip Psychodynamica, nodigen wij je graag uit om kennis te komen maken tijdens één van onze introductie-workshops.

Opleidingslocaties

Wij hebben drie opleidingslocaties, één locatie in Scherpenzeel (Gelderland), praktisch het geografisch centrum van Nederland, een locatie West in Leiden/Sassenheim en een locatie Zuid in 's Herthogenbosch / Vught.

Locatie midden Nederland - Koetshuis - Scherpenzeel

Ons pand is een landelijk gelegen koetshuis op het landgoed 'Kasteel Huize Scherpenzeel'. Ondanks de rustige ligging is het centrum van Scherpenzeel slechts enkele loopminuten verwijderd. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de buslijn Amersfoort-Veenendaal stopt bij ons voor de deur. Tevens beschikken we over gratis parkeergelegenheid op het landgoed.

     


Locatie west - Van der Valk Hotel – Leiden/Sassenheim

Dit gezellig ingerichte van der Valk hotel, is centraal gelegen in Sassenheim (tussen Amsterdam en den Haag) aan de snelweg A44 en is eenvoudig bereikbaar per auto en openbaar vervoer, vanuit de gehele randstad. Het hotel heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid en het treinstation Sassenheim ligt op 10 min. lopen van het hotel.

     
 

Locatie Zuid - Van der Valk Hotel – Tilburg

Dit nieuwe hotel is gelegen direct aan de A58 en eenvoudig bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Het hotel heeft voldoende gratis parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je vanaf station Tilburg de bus nemen, deze stopt op de Hoevensekanaaldijk, 8 min. lopen van het hotel.     

     

 

Opleidingen

Psychodynamisch Therapeut

Bekijken

Professioneel Coach

Bekijken

Leefstijlcoach

Bekijken

Kindercoach

Bekijken

Familieopstellingen

Bekijken


Trainingen

Bij- en nascholingen

Bekijken

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Krijg een volledige indruk van onze opleidingen door deel te nemen aan één van onze

introductieworkshops.

Bekijk de introductie data

 

 

 

 

Onze digitale leeromogeving

Alle studenten van de Academie voor Psychodynamica hebben een eigen login voor de digitale

leeromgeving. Hier kan je o.a. lesmateriaal en oefentoetsen vinden.

Naar de digitale leeromgeving

 

Agenda

Academie

Locatie

Academie voor Psychodynamica
Burgemeester Royaardslaan 3
3925 GG Scherpenzeel

Contact

Tel. 033-2778873
E-mail: info@psychodynamica.nl

Contact opnemen