Blog

08 Dec
Mentoren Nieuwe stijl

Na bijna 13 jaar groeien en bloeien met de Academie voor Psychodynamica zijn door de jaren heen de taken van de mentoren verandert. Iedere keer kwam er weer een taak bij of verdween een manier van werken die heel vertrouwd was. In mei van dit jaar zijn we bij elkaar gekomen voor een brainstorm om van daaruit de inhoud van het mentoraat onder de loep te nemen en af te stemmen op de huidige opleidingen.

Centrale vraag daarbij was: “Wat is er nodig om als mentor eigenaar van een groep te zijn”.

Deze vraag heeft een enorme boost gegeven aan ons allemaal en de mentoren zijn met elkaar hard aan het werk gegaan om daarin zelf de inhoud te bepalen. Cor en ik hebben van het eindresultaat een prachtige presentatie gekregen en ik moet zeggen dat we behoorlijk onder de indruk zijn. Wat een rijkdom om zoveel kennis en ervaring in huis te hebben. Het heeft het mentoren team ook weer enorm veel energie gegeven en dat past helemaal bij de voortgang en het beleid van de Academie.

Met trots wil ik van links naar rechts graag aan jullie voorstellen:
Vera Nuus, Boudewijn Stouthart, Mary Moerman, Kirsten Kok, Karin Scharff en Mariska Forteman


Reacties:
Mentoren Geplaatst op 16-02-2018 om 17:37
Een hele mooie groep van mooie mensen.
Ik wens jullie allemaal nog vele mooie en leerzame jaren toe. En dat er nog veel mooie therapeuten mogen afstuderen aan de academie.
Warme hartgroet ,
Nelleke Dekker

Reactie toevoegen

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops