Blog

09 Nov
Stage bij ‘Who Cares’

"Vandaag zijn wij met de auto in de vroege ochtend naar Haaksbergen gereden. Aangekomen op Het Assink  Lyceum worden wij verwelkomd. We worden verwezen naar een aula waar de stoelen al klaar staan. De stoelen staan in kringen opgesteld. Hier ontmoeten we onze collega's. Dit zijn jongerencoaches, zorgcoördinatoren, de mama van het Lyceum en wij met kriebels in de buik als psychodynamische therapeuten. Wat hebben wij er zin in!


Het is 11:00 uur... Daar zijn ze dan... de jongeren van 4 VWO druppelen langzaam binnen. We zien ze kijken, twijfelen en zoeken naar een plekje om te zitten. Keuzes om te maken. Het programma wordt staps gewijs begeleid door Susan te Raa. Wat doet ze dit met openheid en warmte.  We starten de persoonlijke gesprekken in de groepen. Hierbij krijgen we vanuit het programma vragen die we bij de gesprekken kunnen inzetten.

 

Wij zijn dankbaar voor wat de jongeren willen delen met ons. Veel te snel is dit voorbij... De ultieme plek om jongeren uit te dagen, te prikkelen en te stimuleren in hun eigen proces. Wat worden wij daar vrolijk van!

Een prachtig project dat je iedere school en iedere leerling gunt.

Thnx Susan dat we erbij mochten zijn."

Angela & Safiera

 


Reacties:
Niet gevonden

Reactie toevoegen

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wilt u meer informatie over de Academie voor Psychodynamica en wat wij u te bieden hebben?

 

Bekijk onze introductieworkshops